Uw winkelwagen is leeg
Home Kassen Informatie Muurkassen

Muurkassen

 
muurkas type 26
 
Perdok Kassen biedt u een keuze uit meer dan 90 standaardmodellen.
De Perdok muurkassen worden geleverd met een schuifdeur aan de voorkant van de hobbykas of bij sommige typen aan de zijkant van de kas. In overleg met de klant kan de deur ook op een andere plek in de wanden geplaatst worden. Ook een muurkas is geschikt om te worden ingericht als wintertuin. Als de kas wordt geisoleerd met noppenfolie en verwarmd wordt hebben de planten in de winter ook een prettig verblijf.
De muurkassen worden geleverd met een goothoogte van 180 cm of 200 cm. De nokhoogte is mede afhankelijk van de goothoogte. Hierdoor zijn er 4 type muurkassen. De LL laag-laag, de LH laag-hoog, de HL hoog-laag en de HH hoog-hoog. Op deze manier wordt de ideale tuinkas voor de hobbyist gecreëerd. De luchtramen zijn voorzien van een raamuitzetter. Optioneel is een raam in de zijgevel.
 
Voor de beglazing kunt u kiezen uit 4 mm glas, 4 mm veiligheidsglas of 8 mm helder S.D.P. Desgewenst alleen in de wanden, dak of allebei. U kunt hierdoor uw kas op maat samenstellen. Bij kassen met een diepte van 309 cm zit er standaard 8 mm helder S.D.P. op het dak. (Muur) kassen zijn nooit helemaal waterdicht. Tegen meerprijs kan de kas gekit worden.
 

Adres

J.D. van der Veenstraat 28
9672 AC Winschoten

T:     +(31) 0597-434308
E:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.