Uw winkelwagen is leeg
Home Kassen Informatie Overkappingen Algemeen Algemene Voorwaarden Algemene Informatie

Algemene Informatie

Alle Perdok Kassen worden standaard geleverd met een aluminium kokerprofiel van 12cm hoog. De hoogte van de fundering is verwerkt in de opgegeven kashoogtes.
Het glas is standaard 4mm en verpakt in houten kisten. Per hobbykas wordt 1 kist geleverd, bij grotere kassen in 2 kisten of meer. De kisten worden geleverd op de plek, tot waar rollend materiaal kan komen. Het aluminium van de Perdok Kas wordt geleverd in een dicht gesealde verpakking. Om het glas in de aluminium profielen vast te zetten, dient men gebruik te maken van het bijgeleverde neopropeen afsluitrubber. De afsluitrubber zorgt voor een goede wind- en waterafdichting van het glas in de hobbykas. De Perdok Kas kan ook tegen meerprijs geleverd worden met veiligheidsglas of 8mm helder S.D.P. De puntruiten aan de zijkant van een Perdok Muurkas horen bij de wand van de kas. (Muur) kassen zijn nooit helemaal waterdicht. Tegen meerprijs kan de hobbykas, waar de profielen tegen de muur komen, gekit worden. Bij de Perdok Tropic zijn de puntruiten onderdeel van het dak, welke altijd in 16 mm S.D.P. geleverd wordt. Het thermopane glas dat gebruikt wordt bij de Perdok Tropic modellen is 4-6-4 dik en het S.D.P. 16mm.

De Perdok Kas wordt standaard afgeleverd met regenafvoer tot op het maaiveld. De deuren van de Perdok Kassen zijn standaard schuifdeuren tenzij anders aangegeven, de grootte van de deuren is afhankelijk van het type kas. De Perdok Kas kan ook voorzien worden van hordeuren en draaideuren.
Luchtramen zijn standaard voorzien van raamuitzetters, indien anders vermeldt.

Indien u besluit om een Perdok Kas of Tropic zelf te bouwen, dan adviseren wij u de bijgeleverde handleiding goed te lezen en te volgen, ook met betrekking tot de veiligheid.

Alle Perdok Kassen en Perdok Tropic kunnen later, zowel in de lengte als in de breedte, uitgebreid worden. Als u niet uit de voeten kunt met de standaard hobbykas maat, kan de Perdok Kas en de Perdok Tropic op maat gemaakt worden tegen meerprijs.

Wij zijn aangesloten bij de Metaalunie en hanteren naast onze leveringsvoorwaarden de metaalunievoorwaarden.

Alle kasprijzen zijn incl. 21% BTW en de montag incl. 21% BTW.

Adres

J.D. van der Veenstraat 28
9672 AC Winschoten

T:     +(31) 0597-434308
E:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.